Monday, August 4, 2014

SBI Computer Questions 2014 for Assistants in Clerical Cadre

SBI Computer Exam Paper / Questions 2014 for Assistants in Clerical Cadre Examination held in July 2014: State Bank of Indai (SBI) held examination for SBI Clerk Recruitment 2014 in July 2014 under various session of Morning, Afternoon at various centers of India. The SBI SBI Assistants / Clerk Exam Paper 2014 is of Moderate level as per feedback received from various candidates. Here is Questions from General Knowledge (GK), Aptitude, English and Computer asked in various paper for preparation in future examination of SBI.

Check SBI Assistants / Clerk Exam GK Question Paper 2014 (55+ Questions) :

SBI Computer Paper 2014 for Assistants in Clerical Cadre:
1. What is full Form of CD:
Ans: Compact Disc
2. Full form of CBS:
Ans: Core Banking Solution 
3. PC stands for: 
Ans: Personal Computer
4. Full form of ASCII ?
Ans: American Standard Code for Information Interchange
5. Which of the following is related to Email ?
Ans: Attachment

6. Which is a Input device ?
Ans: Light pen
7. Operating system is --- 
Ans: System software 
8. What is window vista ?
Ans: Operating System

And more questions. Computer section is on easy side, a basic computer book is more than enough to solve all questions or if you are regular user, you didn't require even book, as question are based on daily life and basics of computer.

0 comments:

Post a Comment